Elektrikli Süpürgenizi Dairede Nerede Saklamalısınız

Elektrikli Süpürgenizi Dairede Nerede Saklamalısınız

Vakum ekipmanı söz konusu olduğunda ana sorunlardan biri, özellikle evde sınırlı alanınız varsa, vakumlu depolamadır.

Vakum ekipmanı söz konusu olduğunda ana sorunlardan biri, özellikle evde sınırlı alanınız varsa, vakumlu depolamadır. Elektrikli süpürge gibi büyük veya hacimli ürünler satın almadan önce depolama seçeneklerini değerlendirmenin genellikle önemli olmasının nedeni budur, özellikle bu tür ekipman çoğu evde ve dairede bir zorunluluk olduğundan.

Farklı saklama seçenekleri ve dairenizdeki elektrikli süpürge için esnek saklama çözümlerini nasıl bulacağınız hakkında bilgi edinmek için okumaya devam edin.

Elektrikli Süpürgelik Depolama Alanı Ararken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Daire Düzeni

Sınırlı depolama seçenekleriyle küçük bir alanda mı yaşıyorsunuz? Özellikle süpürge dolabınız veya temizlik malzemeleri için depolama alanı olarak ikiye katlanabilen bir çamaşır alanınız yoksa, elektrikli süpürgeniz için yeterli depolama alanı bulmakta zorlanabilirsiniz.

Bir seçenek, temizlik ekipmanlarının yanı sıra malzemeleri de asabileceğiniz duvar askıları oluşturmaktır. Büyük, geniş bir alanla çalışıyorsanız, temizlik malzemeleri için bir köşe veya köşe oluşturmak daha kolay olacaktır.

Temizlik Sıklığı

Özellikle haftada birkaç kez temizlik yapıyorsanız, elektrikli süpürgenizin ve diğer temizlik ekipmanınızın kolayca girip çıkmasını istiyorsunuz. Bu, kolayca erişilebilir bir yer bulmak anlamına gelir. Süpürge dolabı, ayakkabı dolabı veya lavabonun altı, sık sık temizlik yapıyorsanız vakumlu saklama için iyi seçeneklerdir.

Vakum Boyutu

Vakumunuzun boyutu, sizin için ne tür bir depolama alanının işe yarayacağını da belirler. El tipi portatif üniteler, bir masa çekmecesinin içine yerleştirilebilecek veya bir paltoya asılabilecek kadar küçük olabildikleri için, saklanması en kolay olanlardır.

Bidon vakumu gibi daha büyük bir üniteniz varsa, ekipmanınızı boş bir köşede, dolapta, hatta yatağınız veya kanepeniz gibi mobilyaların altında saklayabilirsiniz. Elektrikli süpürgenizi her kullanımdan sonra parçalarına ayırırsanız daha fazla saklama seçeneği açarsınız, böylece saklamanız daha kolay olur.

Elektrikli Süpürge Depolama Fikirlerinin Farklı Türleri

Robot Vakum

Çoğu robot elektrikli süpürge, eski vakum modellerini karakterize eden uzun kablolar ve metal tutamaklar olmadan küçük ve nispeten taşınabilirdir. Bu, kullanılmadığında çalışma masanızın veya kanepenizin altı gibi yoldan çıkan alanlara park etmenin daha kolay olduğu anlamına gelir.

Dreame D9 , şık bir şarj istasyonunun yanı sıra, kullanımdan sonra kendi kendine park etmesini sağlayan LIDAR tabanlı navigasyon teknolojisi ile birlikte gelir; temizlik bittikten sonra elektrikli süpürgenizi saklamak için çok meşgul olduğunuzda oldukça şık bir özellik.

Çoğu robot elektrikli süpürge, elektrikli süpürgeyi şarj etmeniz gerektiğinde yeterli harekete izin verdiği sürece, herhangi bir kapının veya kanepenin arkasına kolayca takılabilen kendi şarj bağlantı noktalarıyla birlikte gelir.

rüya d9

El Vakum

El tipi temizleyiciler, elektrikli süpürgelerin en portatif modelleridir ve boyutları, kolay masaüstü temizliği için avucunuzun içine sığan küçük temizleyicilerden, koltuk veya araba içini temizlemek için daha büyük el tipi tiplere kadar değişir. Bu temizleyiciler, duvara monte edebileceğiniz veya süpürge dolabınızdaki bir rafa asabileceğiniz şarj portları ile gelebilir.

Süpürge dolabınız yok mu? El süpürgenizi ve aksesuarlarını ayakkabı rafınızın içinde, vestiyerde veya diğer temizlik ekipmanlarını koyduğunuz rafta saklayabilirsiniz.

Alan kuru olduğu sürece lavabonun altında da saklayabilirsiniz. Garajdaki alet rafınıza bile asabilirsiniz. Tüm bunlar, süpürgenizi bulması ve ulaşması kolay bir yerde tutmak için iyi seçeneklerdir.

teneke kutu vakum

Teneke kutu elektrikli süpürgeler, boyut ve kapasite olarak el tipi elektrikli süpürgelerden daha büyüktür. Farklı temizlik türleri için çeşitli aksesuarlarla birlikte gelirler. En az zamanda en fazla temizlik alanını kaplamak isteyenler için en pratik olsalar da, teneke kutu elektrikli süpürgeler uzun ve hacimli olma eğilimindedir.

Birçok kullanıcı, gözden uzak kalabilecekleri bir kapının arkasına teneke kutu elektrikli süpürgeler koymayı tercih eder. Diğer seçenekler arasında eski güzel depolama veya süpürge dolabı, çamaşır odası veya çamur odası ve hatta bir yedek oda bulunur.

Alanınız çok kısıtlıysa ve evinizdeki elektrikli süpürge buysa, süpürgeyi bir kanepenin veya yatağın altına da kaydırabilirsiniz. Bu elektrikli süpürgeler, temizlik ve depolama için sürgülü mobilyaların yapılmasını kolaylaştıran iki döner tekerleğe sahip olma eğilimindedir. Küçük bir stüdyoda veya tek yatak odalı bir yerde yaşıyorsanız ve büyük bir teneke kutu vakumu için boş dolap alanınız yoksa bu iyi bir seçenektir.

Akülü Vakum

Akülü elektrikli süpürgeler, teneke kutu elektrikli süpürgelere benzeme eğilimindedir, ancak genellikle daha küçüktürler ve bir elektrik kablosuna bağlanmaları gerekmez. Ancak bu, teneke kutu elektrikli süpürgelerden daha az güçlü oldukları anlamına gelmez.

Elektrik kablosunun olmaması, özellikle odadan odaya hızlı hareket etmek istiyorsanız, kablosuz elektrikli süpürgelerin kullanımını daha esnek hale getirir. Bununla birlikte, kablosuz elektrikli süpürgeler, teneke kutu elektrikli süpürgelerle aynı miktarda alan gerektirebilir. Bu, boş bir köşeye, süpürge dolabınızda veya çamaşır odanızda alana, hatta dolabınızda kullanılmayan bir köşeye ihtiyacınız olabileceği anlamına gelir.

Akülü elektrikli süpürgenizi duvara monte edilmiş bir depoda da saklayabilirsiniz. Dreame V11 gibi kablosuz elektrikli süpürgeler , alet kullanılmadığında depolama işlevi gören duvara monte bir yerleştirme istasyonuyla birlikte gelir. Dock'u dolabın yanına, trafiğin az olduğu bir köşeye veya yoldan çekilebileceği ancak yine de kolayca erişilebileceği herhangi bir yere kurun.

rüya V11

Dik Vakum

Dikey elektrikli süpürge modelleri, en güçlü elektrikli süpürge türlerinden biridir ancak aynı zamanda daha büyük ve daha hacimlidirler. Temizlik ekipmanı için özel bir depolama odanız veya temizlik ekipmanı ve aksesuarlarını saklayabileceğiniz geniş bir çamaşırhane veya çamur odanız varsa, dik bir elektrikli süpürge iyidir.

Elektrikli süpürgeler bir dizi kullanım ve boyutta gelir. Sahip olduğunuz elektrikli süpürgenin türüne bağlı olarak, temizlik ekipmanınız için daha fazla alan yaratmak için yaratıcı olmanız gerekebilir. Dolapların içinde daha fazla yer açmak için eşyaları hareket ettirin, portatif elektrikli süpürgeler için rafları asın veya kanepe veya yatakların altındaki boş alanları kullanın. Biraz ustalıkla, elektrikli süpürgenizi düzenli kullanım için kolayca erişilebilir durumda tutarken güvenli bir şekilde saklayabilirsiniz.

İLETİŞİM FORMU

Detaylı bilgi için formu doldurabilirsiniz. En kısa sürede dönüş sağlanacaktır.